149.99

Kodi: 783

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, masazhë, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë....