229.99

Kodi: 6115-B

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi....
Sasia: