29.99

Kodi: KOD1000000410

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Kjo tharëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit, që sjell edhe performancë prej 2400w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike....
Sasia: