11.99

Kodi: 039013665791

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë ...
Sasia: