11.99

Kodi: 039013665999

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një jeshile e errët me shkelqim mente Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund. ...