11.99

Kodi: 039013569112

Statusi: Në Stok

Quick Overview
100% formulë e pastërt gelli që përdoret si gell i vërtetë klasik me një shishe aplikimi të lehtë. thahet në Led për 30 sec dhe UV për 2 min. Hiqet shumë lehtë për disa minuta pa asnjë dëm per thonin natyral. ...
Sasia: