11.99

Kodi: 039013665951

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një përzierje e ndritshme, e guximshme e purpur dhe e kuqe Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund. ...