14.99

Kodi: 074764658500

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Të vendosura në mënyrë të kryqëzuar Të lehta, të buta Në përgjithësi duken bukur në çdo formë të syrit Më të gjatë në qendër te shiritit dhe më e shkurtër në qoshet e jashtme për efektin mahnitës...
Sasia: