3.09

Kodi: 074764650122

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Këto qerpikë shfaqin një shirit të padukshëm dhe të lehtë që lidh fijet e qerpikëve për të formuar një rrip që siguron qoshe të sigurta....
Sasia: