11.99 9.99

Kodi: 039013565022

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Ofron një fund të shkëlqyeshëm të manikyrin tuaj Aplikoni pas shtresës së ngjyrës për të siguruar ngjitje më të mirë Rezistente ndaj dëmtimeve dhe qëndron gjatë ...