7.99

Kodi: 073930680109

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Ky ngjitës është një zgjedhje e shkëlqyeshme për profesionistët e bukurisë dhe për dashamirësit e kozmetikës në të gjithë botën, pasi formula është e mirë, e lehtë për t'u aplikuar dhe e sigurt për t'u përdorur....
Sasia: