3.49 2.49

Kodi:

Statusi: Në Stok

Quick Overview
I jep flokëve një nxitje të ushqyerjes dhe hidratimit pas ngjyrosjes. Mban ngjyrën e ndritshme dhe me shkëlqim më të gjatë....
Sasia: