27.99

Kodi: 3614225540479

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Beyoncé beson se fuqia e gruas vjen nga brenda dhe kur një grua lidhet me thelbin e saj, ajo kënaqet në individualitetin, forcën dhe bukurinë e saj....