92.49

Kodi: KOD0005911617

Statusi: Në Stok

Quick Overview
GOOD GIRL është frymëzuar nga vizioni unik i Carolina Herrera për dualitetin e gruas moderne: e guximshme dhe tërheqëse, elegante dhe enigmatike, e mirë dhe e keqe....
Sasia: