12.49

Kodi: 8000836395204

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Keiras shampo për flokë të dredhura dhe të valëzuara me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë....
Sasia: