9.49

Kodi: 8000836395235

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Keiras maskë ushqyese për flokë të thatë me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe vaj i farës së rrushit....
Sasia: