34.99

Kodi: 725272745724

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Arrini stilet elegante dhe simpatike të flokëve me këtë figaro, i përshtatshëm për të gjitha rastet për të kapur vëmendjen e të gjithëve....
Sasia: