29.99

Kodi: 10232

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe artificiale, për grryerje, prerje, gdhendje, lustrim për të gjitha llojet e artit të thonjve....
Sasia: