109.99

Kodi: 3614226759757

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Parfumi i parë i zhvilluar nën vizionin krijues të Alessandro Michele: një parfum i dizajnuar për të festuar origjinalitetin, vitalitetin dhe diversitetin e femrave që lulëzojnë në një mënyrë të natyrshme, ekspresive dhe individuale....
Sasia: