11.49

Kodi: 5057566043854

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Ky shpërlarës i ngjyrës profesional shpejtë dhe lehtë e largon ngjyrën permanente, semi-permanente dhe të përkohshme, për të rikthyer ngjyrën natyrale ose për të pregatitur flokun për një pamje të re pa pritur aspak....
Sasia: