4.99 3.49

Kodi: AL-1050-6

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Gërshërë për rrallimin flokëve me brisqe super të mprehta për një rrallim preciz të shpejtë dhe të lehtë të flokëve....
Sasia: