7.49

Kodi: 8000836391985

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Është krijuar për të formësuar dhe modeluar stilet e flokëve në mënyrë efektive dhe për të sjellur pamje shumë natyrale me mbajtje të fortë....
Sasia: