2.49

Kodi: BO-P.09KXV

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Base One Pink UV Gel, e trashë, rozë transparente, ideale për të ndërtuar thoin mbi tipsa si dhe mbi themelin e tij....