2.99

Kodi: RG-2.8DXVI

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Linja e gellëve Base One Color përmban ngjyra të veçanta dhe moderne. Ato lehtësisht mund të përzihen me gellët tjerë....