2.49 1.99

Kodi: 5906720561287

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Përgatitje kozmetike profesionale për gërryesje ekstreme të thoit natyral para përdorimit të llojeve të ndryshme të shtresës: gellët UV, akrilikët dhe ngjyrat…...