6.49

Kodi: 5902232122695

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Pastrues natyral me Kripë të Detit të Vdekur dhe Baltë rekomandohet kryesisht për lëkurë të thatë, normale, të fortë, të pjekur, e cila nuk ka shkëlqim dhe qëndrueshmëri....