2.99 1.59

Kodi: 5902232121285

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Linja tjetër e gellit Silcare - Rock It ëshë teknologji e prodhimit e kombinuar me intenzitetin e ngjyrës si dhe me qëndrueshmëri të jashtëzakonshme....
Sasia: