4.49

Kodi: 5029066043849

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Set prej 12 hijeve. Paleta përfshin hije matte pa grimca. Ato janë të dizajnuara për përdorim të përditshëm dhe për krijimin e grimit për raste të veçanta....