5.99

Kodi: 5906720563458

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Lironi këmbët tuaja nga lodhja! Kripa kozmetike për kujdesin ndaj këmbëve Nappa përbëhet nga përbërës aktiv për të stimuluar sistemin nervor në këmbë. I ushqen dhe i qetëson në mënyrë të kujdesshme....