2.49

Kodi: 8412261805416

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Ngjyrë kundër mplakjes së flokëve dhe për mbulim të plotë të flokëve të thinjura pa patur nevojë të përzihet me bazë....
Sasia: