4.99

Kodi: 5902232124736

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Gelli rifreskues Silcare me lanolin dhe urea, butësisht i spastron këmbët, i hidratizon dhe e ushqen lëkurën e tharë posaçërisht atë të vrazhdë në brinjë....
Sasia: