24.99

Kodi: 4047816403768

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Për thonj natyral të hidratuar dhe të yndyrshëm, të cilët kanë tendencë të bien nga gishti, ndryshimit të produkteve që përmbajnë acid apo tretës dhe të ndryshimit të sistemeve të lëngshme të pudrës....
Sasia: