9.99

Kodi: 14716

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Gellët me ngjyrë për shërim të lehtë me rrjedhje optimale si dhe me fuqi mbuluese të përsosur, krijojnë efekt të ngjyrës intenzive e cila ka qëndrueshmëri të gjatë....
Sasia: