79.99

Kodi: 4047816386757

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Ngjitës i zi për qerpikë, i cili karakterizohet nga qëndrueshmëria jashtëzakonisht e gjatë dhe i cili siguron pamje të dendur....
Sasia: