39.99

Kodi: 4030363004502

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Drejtues për flokë me 100% pllakë solide të keramikës që liron nxehtësi të barabartë dhe të shpejt, në mënyrë që stili të jetë i butë....