15.99

Kodi: KOD0000000108

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Hot Tools Nano Ceramic Spring Curling Iron ka efektivitet të madh të keramikës, sepse vetitë përbërëse aktive që gjenden në sipërfaqe ekspozohen dhe, për këtë arsye, arrihet efekti i përfitimit të madh...
Sasia: